Contact
vorige

Kinderfeestjes met theater

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeest? Kakelnest neemt kinderen mee naar een fantasiewereld doorheen verschillende sferen. Het aanbod is ruim, met als hoogtepunt het theater.

Het theater is een unieke belevenis! De kinderen worden op een ludieke manier naar een aangepaste caravan geleid. Het is een interactief theater en iedereen zit op de eerste rij!

De kinderen worden meegenomen in een verhaal, waarbij de zintuigen geprikkeld worden. Dit expressief kindertheater wordt ondersteund door een mooi klank en lichtspel. Het is de bedoeling om de fantasie bij de kinderen te prikkelen, om zo op een ongedwongen manier tot een mooi spel te komen. Dit geheel, wordt ondergedompeld in een thema naar keuze.


Inhoud

Het volledige pakket: thema naar keuze

 • verwelkoming
 • spel rond cadeautjes
 • introductieverhaal
 • theater in een aangepaste caravan
 • kindergrime en verkleden
 • extra verrassing
 • slotmoment
 • duur: 3uur
 • prijs: 180 euro tot 10 kinderen, 15 euro per extra kind.
 • vervoer: 0.75 euro per km vanuit Zandhoven.
 • belangrijk: Een veilige, schaduwrijke staanplaats voor de caravan met voldoende plaats en aanwezigheid van elektriciteit binnen 50 meter. Enkel het theater is in de caravan.

Enkel theater: thema naar keuze

 • theater in aangepaste caravan
 • meerdere foto's te bekijken bij 'theater op school'
 • duur: 1uur
 • prijs: 120 euro eerste voorstelling (max 20-25 kinderen), 75 euro per aansluitende voorstelling.
 • vervoer: 0.75 euro per km vanuit Zandhoven.
 • belangrijk: Deze formule is enkel mogelijk binnen een afstand van 20km rondom Zandhoven. Een veilige, schaduwrijke staanplaats voor de caravan met voldoende plaats en aanwezigheid van elektriciteit binnen 50 meter.

Voor beide pakketten zijn geen versnaperingen voorzien.

 

thema's

Oscar en Felix

Leeftijd: 4 tot 6 jaar.
Eindelijk wordt Felix verkocht! Hij wordt de nieuwe beer voor de vijfjarige Niki. Maar dat blijkt niet helemaal waar te zijn ... Felix is een reservebeer voor de identieke beer Oscar. Oscar is de bofkont die alle dagen met Niki mag spelen. Felix daarentegen woont in een kast en moet zijn beurt afwachten ... Kan Felix zijn lot leren aanvaarden? En kan hij misschien toch gelukig worden door samen te werken en vriendschap te sluiten met zijn grote rivaal

Geur van vriendschap

Leeftijd: 4 tot 7 jaar.
De vlinder en de leeuw zijn dikke vrienden. Ze vinden het allermooiste plaatske van de hele wereld en ze willen daar ook blijven. Maar het konijn heeft er ook van gehoord en de apen zijn ook al onderweg. Plots heeft de leeuw geen plaats meer en hij wordt boos. De vlinder is bang van haar beste vriend. Verdrietig vertrekt de leeuw naar de andere kant van de wereld.

Compliment in de tent

Leeftijd: 7 tot 9 jaar.
Fratelli, de goochelaar, vindt zichzelf de beste goochelaar van de hele wereld. En toch is hij jaloers, jaloers op de onzekere danseres Lena. Hoe moet de circusdirecteur dit oplossen? Kan hij dat wel oplossen? Want zelf heeft hij eveneens een probleem: eigenlijk wil hij ook graag Bobo de clown zijn ...

Kriebelfeestje

Leeftijd: 4 tot 6 jaar.
Dit feestje is zonder caravan. We komen met 2 en verrassende kinderen met een huiskamer/tuin theater. Milleke, de mol, is net als alle andere mollen blind. Wanneer Milleke de weg verloren is, komt hij Finne, het elfje, tegen. Finne kan niet meer vliegen. Haar vleugels werken niet meer. Milleke wil haar helpen. Tijdens dit feestje maken de kinderen een mooie kriebelkaart om mee naar huis te nemen.

Theater in het park van Schilde

Leeftijd: 5 tot 7 jaar.
In het park van Schilde gebeurt er iets vreemds; overal hangen er zakdoekjes. Deze leiden ons naar ... De kinderen beleven een magisch verhaal in de natuur waarbij samenwerking centraal staat. Deze interactieve wandeling gaat door in het park van Schilde.

Wellnest feestje

Leeftijd: meisjes vanaf 7 jaar.
Schoonheid begint van binnen. Als we ons goed voelen, stralen we dat ook uit. We starten daarom met relaxatie, gevolgd door een workshop handmassage. De meisjes maken eveneens een potje badzout om mee naar huis te nemen.

Reacties

Plaats een reactie
 • Geplaatst door Laurie

  Wat een geweldig concept! De kinderen hingen van het begin tot het eind aan je lippen. Je dynamische, knotsgekke en zachte omgang met de kindjes is fantastisch om naar te kijken. Het mooie, leerrijke en belevende theater was zo leuk, zelfs voor ons als volwassenen en de hele kleine kindjes die er ook waren. Zeker voor herhaling vatbaar!

 • Geplaatst door amira van aerde

  Hoi karen,
  De kinderen waren super blij met het fantastisch feestje.
  Bedankt alvast.

 • Geplaatst door Kiona

  Goeiemorgen Karen en Fauke,
  Wat was het leuk zeg! Echt!
  Ongelooflijk hoe jullie met de kinderen omgaan en de volle aandacht van ze krijgen.
  Zo leuk om te zien!
  Petje af!
  Wij hebben er allemaal van genoten.
  Dus, zoals ik al zei…volgend jaar weer hoor! ????
  Groetjes,
  Kiona

 • Geplaatst door Esther Schudel

  Lieve Karen,
  Wat had Gijs een super feest met zijn vriendjes! Hij heeft van het begin tot het eind genoten van het theater, de kriebelkaart, de dierenyoga, het Toverbos en uiteraard het verkleden. Het maakt niet uit of ze al 1, 2 of 3 keer een feestje met jou hebben gedaan, ze blijven alles zo leuk vinden. Heel veel dank! x Esther

 • Geplaatst door Katia

  Hallo Karen, wij zijn nog aan het nagenieten van het kinderfeestje! Het was heel fijn en ontroerend om te zien hoe de kinderen helemaal opgingen in het verhaal en zich zo goed amuseerden. Ook hoe ze er daarna over vertelden was prachtig, een opsteker voor ons allemaal. Bedankt om ons te hebben laten meegenieten! Lieve groeten van ons.

 • Geplaatst door Saskia

  Bedankt Karen voor het mooie toneel! De kinderen keken vol verwondering en ik hoorde meerdere malen kreetjes van oooooohhhh en aaaaaahhhhh! Heel de namiddag zat leuk in elkaar. Arno zijn dag kon niet stuk!
  Vele groeten en nog veel succes met al wat je doet!
  Saskia

 • Geplaatst door Katrin Lacroix

  Karen, bedankt voor het superleuke feestje! Het was echt geweldig en Janne en wijzelf vonden het ook super leuk! Dit was voor haar al het beste feestje dat ze gehad heeft :-).

 • Geplaatst door Esther von Arx

  Dag Karen, nogmaals bedankt voor de geslaagde namiddag! Wij en de kindjes hebben er enorm van genoten! Je deed alles super goed: schminken, verhaaltje, toneel, etc. Een dikke aanrader voor andere kinderen!

  veel succes nog!
  Groetjes, Esther

 • Geplaatst door inge Celis

  Dag Karen,

  Het verjaardagsfeestje van Margot was een TOPPER!! Ze heeft er van begin tot einde ten volle van genoten, samen met haar vriendinnetjes, gezongen, gedanst, gespeeld, geluisterd en gevoeld. Het zat er allemaal in! Margot haar oogjes schitterden van begin tot einde. Wat kan je als mama nog meer wensen …!?

  Bedankt Karen, en wij kijken alvast uit naar je nieuwe verhaal.

  Groetjes van Margot en Arno, Inge en Daniël

 • Geplaatst door Ariane Hageman

  Chloé’s 5de verjaardagsfeestje was een topper! We hadden 18 kleuters uitgenodigd, wat eigenlijk wat veel was, maar Karen bracht rust in de chaos!

  De kinderen hebben zich kostelijk geamuseerd en op het eind gaven ze een indrukwekkende show! Ongelooflijk hoe Karen ze op die korte tijd helemaal mee kreeg!

  Een aanrader!!!

 • Geplaatst door Karin De Meyer

  Dag Karen,

  Via deze weg laten we weten dat we enorm GENOTEN hebben!

  Het was echt super! Zowel de kinderen als ikzelf waren in de ban van het verhaal en verrast door de ‘‘speciale effecten’‘…. Alle zintuigen kwamen aan bod … en de aap met het ‘‘grappig accent’‘ was hilarisch hoor ;)

  Wij maken reclame voor je!
  Groetjes Karin en Marliesje

 • Geplaatst door eefje vlietinck

  Dag Karen van het Kakelnest,

  Mijn dochters van 5 en 7 en hun vele vriendjes hebben een onvergetelijke namiddag beleefd. Moeiteloos kon jij twee leeftijdscategorieën naast maar ook met elkaar, vol passie en ongebreideld enthousiasme entertainen. Ik had jou op dat vlak geen juiste info doorgespeeld en toen hier ineens 19 kindjes stonden bleef jij een en al kalmte en rust uitstralen (waarvoor mijn diepste bewondering). Jouw kakelfeest was een groot succes (en de talk of the street) en oversteeg uiteindelijk entertainment. Mooi om te zien dat iedereen spelenderwijs een heel mooie en zo ware boodschap meekreeg over vriendschap, liefde en respect tussen op het eerste
  zicht niet te verzoenen tegenstanders (iets dat we al onmiddellijk in de praktijk moesten toepassen, hihi).

  Top Karen. Nogmaals mijn welgemeende dank. Ik kan iedereen aanraden beroep te doen op jouw capaciteiten, jouw kakelende caravan en op jouw limonadefontein!

  Groetjes van Eefje, Franca en Antonia

 • Geplaatst door Kim Smets

  Wij hebben intussen de twee stukken gezien en vinden ze allebei heel goed. Er zit telkens een leuk verhaal in met een positieve boodschap. Ik vind het ook knap dat elk kind tijdens de voorstelling wel eens individuele aandacht van je krijgt waardoor zijn of haar zintuigen
  extra geprikkeld worden. Je ziet dat ze daar van genieten. Hierdoor is ‘‘jouw ding’‘ uniek, want dat maak je bij een ander theater nooit mee!

  Veel succes nog.

  PS Je kan met deze voorstellingen echt wel een grote leeftijdscategorie bekoren. Schitterend voor peuters, kleuters, … en onze negenjarigen hebben er ook nog heel erg van genoten.

 • Geplaatst door LORE HOREMANS

  Tante Karen.

  Bedankt voor het super leuke feestje met het kakelnest!
  Alle kindjes van mijn klas vonden het superleuk.

  PS ik heb de tofste meter van de hele wereld.

 • Geplaatst door Katrien Van Tulder

  Het Kakelfeest voor Kleo haar 7e verjaardag was een topper! Een origineel en leuk concept en de kinderen hebben zich geen seconde verveeld! We kregen heel veel leuke reacties zoals ‘‘het leukste feestje ooit’‘. En als de kinderen blij zijn, zijn wij dat ook!

  Karen, bedankt voor het leuke feest en tot binnenkort!

 • Geplaatst door claudia de blieck

  Het feestje voor Mirko zijn vijfde verjaardag was een onvergetelijk verjaardagsfeestje dankzij jou karen. De kinderen hebben zich geamuseerd van de eerste tot de laatste moment en spreken nu nog steeds over de caravan en de limonadefontein. Het heeft bij hen, alsook bij ons een prachtige indruk achter gelaten. Karen, jij doet dit met je hart en je ziel, en het is bewonderenswaardig hoe je een groep uitbundige kindjes kan omtoveren tot prachtige leeuwen en vlinders en met tranen in onze ogen hebben we het toneeltje kunnen meemaken. Dank je voor alles en nog heel veel succes met je theater.

  Een echte aanrader voor iedereen!!!

 • Geplaatst door Anna en familie

  Gisteren hebben 13 kinderen tussen 8 en 9 jaar van een ongelooflijk mooie voorstelling genoten rond circus Kukeleku : ze waren helemaal betoverd door de prachtige muziek en de heerlijke belevenissen in de caravan. Daarna mochten ze ook nog echte circus-acts oefenen onder een stralende zon .. dankjewel Karen, voor dit bijzonder mooie feest. Anna vond dit het beste feestje ooit ! Het was echt helemaal tot in de puntjes verzorgd !!!

  Lieve groeten van de fam. Philipsen

 • Geplaatst door Anna Philipsen

  Gisteren hebben wij een hele leuke voormiddag gehad samen met circus kukeleku. De voorstelling in de caravan was zeer sfeervol en een spannend verhaal. Maar ook de circus acts die we nadien mochten inoefenen waren keileuk !!!

  Dank je wel Karen vanwege goochelaar Anna , clown Lennert en alle 11 andere circusartiesten .

 • Geplaatst door Speelplein de Kastanjes

  Hallo,

  Enkele weken geleden kwamen jullie naar ons speelplein in Pervijze. De kindjes zaten al vol bewondering te kijken naar jullie caravan bij aankomst en waren direct enthousiast!
  Tijdens de voorstelling zat ik wat rond te kijken naar de kindjes en ik zag geen één kindje dat zich verveelde, dat in slaap viel, … Dit was voor mij het teken dat je ze allemaal meehad in het verhaal en dat is niet altijd even gemakkelijk. Toen het afgelopen was wilden ze nog niet vertrekken, ze wilden meer, daarom alvast een dankuwel om ze nog even te laten spelen met de diertjes! Kakelnest is een goed uitgewerkt concept ga er vooral mee door en misschien (hopelijk) tot een volgende!

  Kjenta
  Hoofdanimator speelplein de Kastanjes

 • Geplaatst door Oole Posselt

  Leuk op een speelstraat, rustmoment voor de ouders en verbeelding voor de kinderen. Sfeervolle locatie en er was iets met een vlinder en een leeuw, en de leeuw was boos, maar de vlinder niet, en toen mocht de caravan ingekleurd worden.

 • Geplaatst door Viviane derudder

  Het was een superdag voor mijn dochter Fleur die vandaag 5 jaar geworden is.
  Dankzij Karen met haar Kakelnest hebben Fleur en haar vriendjes een onvergetelijke dag achter de rug. Alles was super georganiseerd, het verliep allemaal heel rustig ondanks de uitbundige kindjes. Het spel rond de cadeautjes, de limonadefontein, de snoepzakjes zelf vullen, het theater in het kakelnest (dat er trouwens geweldig en rustgevend uitziet),
  en dan nog de verkleedpartij met bijhorende schmink en de supermooie kinderdans als afsluiter. Het was ook voor ons zalig om naar te kijken, ideaal voor een kinderfeestje en heel origineel. Een echte aanrader!!!

  Bedankt Karen. En nog veel succes.

 • Geplaatst door hilde

  “Ik wil elke keer die mevrouw hebben bij Jan en Leon zijn feestje!”
  “Die mevrouw is de beste van de schminksters.”

  Uitspraken van Fredrik na het geslaagde verjaardagsfeestje van de tweeling!

 • Geplaatst door Martine Huybrechts

  Lieve Karen,

  we willen je via deze weg nog eens bedanken voor het heerlijke verjaardagsfeest van Line.
  Je enthousiasme, puurheid, energie en creativiteit zorgden heel de namiddag voor lachende en verbaasde gezichtjes. Line kan er niet over uitgepraat geraken en vraagt wanneer de toneelcaravan nog eens langs komt :-).

  We wensen je veel succes, we bevelen je van harte aan!

  Dikke knuffel van Line en liefs van Martine, Yves en Arthur

 • Geplaatst door Katleen Aerts

  Hey Karen,

  Het feestje bij ons was superleuk! Nica vond het geweldig. Heb nadien nog positieve reacties gekregen van andere mama’‘s dus er is zeker nog over gekakelt thuis.

  Groetjes van Nica en Viho , Katleen en Davy.

 • Geplaatst door Tanja Wuyts

  Lieve Karen …

  Het was prachtig mooi! Ik zag enkel blije gezichtjes! Nu hoor ik nog steeds enthousiaste reacties … dus ze genieten nog na :) We waren met een hele grote groep maar jij hebt een ongelooflijke gave om die gastjes onmiddellijk “mee” te hebben … heel fijn om te zien. Ik zou zegge: doe zo verder … en verzin maar een “nieuw verhaal” want bij ons mag je zeker nog eens weerkomen.

  Bedankt Karen en tot ziens,
  Tanja
  Dikke kus en knuffel van Marlies x

 • Geplaatst door An Selen

  Hé Karen,
  het verjaardagsfeestje was een regelrechte ‘‘binnenkopper’‘! Ook je assistente was subliem! Je hebt dat werkelijk met hart en ziel gedaan! Veel dank voor alles!

  groetjes,
  An

 • Geplaatst door Annick Beyers

  Hoi Karen,

  Ik vond het reuze fijn om je aan het werk te zien. Je doet het prima. Het is heel gezellig in je Kakelnest-caravan, het verhaal is mooi en de muziek goed gekozen. Net zoals die kleine kereltjes van het feestje, heb ook ik echt genoten.

  Veel succes nog!
  Annick Beyers
  Schrijfster van “Mirakelland”, “De Tovermantel” en “Het Smulparadijs”

 • Geplaatst door Ann Janssens

  Karen,

  jij bent hier inderdaad voor in de wieg gelegd. Het theater op Lente’‘s verjaardagsfeestje was echt genieten, zelfs voor de grote kinderen (ik dus ;-) ). Heel origineel en de ‘‘ijsbreker’‘ in het begin vond ik ook heel tof; niets dan lachende gezichtjes gezien. Alles was tot in de puntjes in orde: gezellig decor met aangepaste verlichting, bijpassende muziek, diertjes en allerlei attributen die de zintuigen prikkelen… en waar ze aan mogen voelen, ruiken,…

  Tof!! Ik kijk al uit naar een volgende voorstelling:-)

 • Geplaatst door Tyra Van Bergen

  Beste Karen,

  U hebt Quinten en zijn vriendjes een super kakelfeest bezorgd. Alle kids waren heel enthousiast! Eerst theater in een gezellige caravan. Daarna schminken en verkleden in het thema van het theater. Eén voor één geweldige activiteiten die u perfect op kindermaat bracht. ‘s Avonds was mijn zoon uitgeteld, maar zeer gelukkig!

  Bedankt!

  Tyra

 • Geplaatst door Peter Nackaerts

  Beste Karen, zoals je waarschijnlijk wel reeds weet vonden onze dochters het feestje van Birgit echt TOP !
  Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik wel had verwacht dat het goed en verzorgd ging zijn. Maar het was gewoon nog veel beter dan dat.
  Je bent echt een geboren entertainer voor kinderen en dat straalt af op de kids. Ik heb er eigenlijk maar 1 woord voor : geweldig goed (oei dat zijn 2 woorden).
  Ik zal dan ook niet nalaten wat extra reclame voor je feestjes te maken en ik zou zeggen doe zo voort en geniet vooral zelf.
  Veel groeten…

 • Geplaatst door Nele Hermans

  Jonatan en zijn vriendjes hebben een onvergetelijk verjaardagsfeestje gehad dankzij jullie!
  De dag nadien waren de kindjes nog steeds vol over het theater in de caravan en hebben ze volgens de juf bijna over niets anders kunnen praten.
  Het was zeker en vast een geslaagd feestje!

Hoe plaats je een reactie?

1

Vul alle velden in

Vereist*.

2

Klik op voorbeeld

3

Klik op verzenden